O firmie

Zakład  Przetwórstwa Spożywczego „KĘDZIA” mieści się w niewielkiej miejscowości Wolszyn w woj.wielkopolskim, pomiędzy Poznaniem, a  Zieloną Górą.

W 2012 r.firma obchodziła 20-lecie swojej działalności.

 

Od początku istnienia firmy zakład wyposażony był w nowoczesną linię do przetwórstwa mięsa drobiowego. Nasze dwie specjalizacje to wysokiej jakości ,wyselekcjonowane drobiowe produkty wędliniarskie oraz dania garmażeryjne w nowoczesnych i spełniających najwyższe standardy jakościowe estetycznych opakowaniach.

 

Nasze produkty są oryginalne, gdyż produkcja odbywa się bez zbędnych substancji konserwujących lub przy minimalnym ich udziale i co najważniejsze „domowy” smak  produktów, który zawdzięczamy wypracowanym przez lata recepturom i dużej dyscyplinie produkcyjnej ,aby smaki były powtarzalne, gdyż wiele dań wykonywanych jest ręcznie.

Zakład nasz posiada wszelkie zezwolenia do handlu na rynku UE. Jesteśmy  także wysoko oceniani przez służby weterynaryjne i zewnętrzne audyty.

 

Pracujemy wyłącznie na świeżym mięsie i składnikach pochodzących od sprawdzonych dostawców z wielkopolski.

 

Nasze produkty oferujemy osobom żyjącym aktywnie i oczekującym od życia tego co najlepsze. Wychodzimy na przeciw tym, którzy poszukują w żywności jakości, świeżości i uczciwości.

 

 

    Certyfikaty

  • Certyfikat

    Program "Doceń Polskie" Za produkt De Volaille

  • Certyfikat

    Program "Doceń Polskie" Za produkt Kotlet z indyka a'la schabowy w cieście

  • Certyfikat

    Program "Top Produkt" Za produkt De Volaille i Szwajcar z szynką i serem

Przejdź do strony: Uczciwość
przede wszystkim
Przejdź do strony: Obiad w 5 minut!
stat4u